FORGOT YOUR DETAILS?

OM OSS & VÅRE AMBISJONER

Med fokus på kvalitet er det produktet som påvirker resultatet, Derfor bruker vi bare kvalitetsprodukter som ISODREN®

ISODREN® - BYGG REIS DEG

På Bygg Reis Deg messen vakte ISODREN® stor interesse blant profesjonelle og private besøkende. Mange fikk med seg hovedpoengene med ISODREN®; at dette er en løsning for komplett fuktsikring. I ett og samme produkt oppnås full kontroll på drenering, isolering, fuktsikring – og radonsikring. Ta deg ett minutt å se opptaket fra messen.

HOLD DEG I KONTAKT MED OSS!

Facebook

Linkedin

Instagram

Youtube

HVEM

VI ER

Powell AS har bred erfaring innenfor våre fagfelt og påtar oss oppdrag fra privatpersoner, byggefirmaer samt privat og offentlig sektor. Vi setter gjensidig tillit med kunder og samarbeidspartnere høyt for å nå felles mål. Gjennom et tett samarbeid med dialog og koordinering mener vi dette er mulig.

Powell AS ønsker å være en foretrukket entreprenør. Vi prosjekterer, planlegger og utfører komplette leveranser innen våre fagfelt, der vi leverer nøkkelferdig prosjekter fra grunnarbeid til ferdig bygg, med fokus på HMS, kvalitet og resultat.

Vi er en allsidig og hardtsatsende entreprenør der vi tilbyr totalentrepriser innen våre fagfelt. Selskapet holder til i Porsgrunn og har drevet entreprenørvirksomhet siden 2017.

Vi ønsker å alltid levere et produkt vi er stolte av!

 

TOP